Covid-19 en de apotheek – Apotheek Westerbork BV – Westerbork

Apotheek Westerbork BV

Covid-19 en de apotheek

Om verdere verspreiding van corona te voorkomen, hebben wij een aantal aanpassingen in onze normale werkwijze.  Deze kunt u hieronder lezen.

Openingstijden

Apotheek Westerbork is op werkdagen gewoon open van 8 tot half 6, maar wij leveren zo mogelijk uw medicijnen of materialen via de geneesmiddelautomaat. Is uw e-mailadres bij ons bekend? Dan ontvangt u een bericht met een afhaalcode op uw email.

 

Als u verkouden bent, hoest en/of koorts heeft,

dan verzoeken wij u om niet naar de apotheek te komen.

 

In de apotheek

Om te voorkomen dat onze medewerkers besmet raken en omgekeerd, zijn er plexiglas schermen boven de balie geplaatst.

Er worden zo min mogelijk doosjes of briefjes aangenomen om medicatie te laten herhalen. De brievenbus  voor herhaalmedicatie in de hal van het gezondheidscentrum is verwijderd. Wilt u een herhalingsrecept aanvragen, dan kunt u ons een email sturen via info@apotheekwesterbork.nl of het herhaalbandje inspreken (Tel. 0593-371590, optie 1).

De kosten van medicijnen of materialen die niet vergoed worden, brengen wij zo veel mogelijk in rekening door u een nota thuis te sturen.

Vragen?

Het beantwoorden van vragen of het geven van instructies in de spreekkamer, wordt op dit moment zo min mogelijk gedaan. Wij proberen dit zo veel mogelijk telefonisch uit te voeren. Op www.kijksluiter.nl of www.apotheek.nl kunt u informatie, uitleg en filmpjes over bijvoorbeeld inhalatiemedicatie vinden.

Heeft u een vraag? Bel of mail ons dan gerust!

Kijk voor meer informatie op rijksoverheid.nl/coronavirus of bel 08001351